Header

Hej!

Jösses, vilken dag! Kan man börja morgonen bättre än att hoppa in i taxin, be chauffören sätta på en bra radio kanal med härlig musik och åka till Puro Beach för yoga. Tänk om man kunde börja varje morgon så! Vilken dröm. Det var Maja och hennes Ask For Life som arrangerade yogan och det var minst lika bra som förra gången.                                                                                         Jag älskar yoga! ♥Jag var tidig (tro det eller ej! :D ) så jag strosade runt i djungeln innan. Det är så härlig miljö på Puro.

Efter yogan åkte jag och Maja till Kate beach, vi köpte god smoothie med smak av ingefära, äpple, spenat och ananas sen la vi oss och sola på solstolarna där. Super härligt! 

Gångbanan (heter det så?) längst stranden är alldeles mjuk och super skönt att gå på. 

Och så blev det en latte.. 

Det borde finnas fler "Smart-palm's" runt om i världen, så alla har Wi-fi. I pallen där bakom kan man ladda olika typer av telefoner. Smart marknadsföring om inte annat!Sen tog vi ett sol-break för lunch och åt bl.a mackan nedan. Såå gooood!

Och ännu mer räkor.. :)Älskar dagar som dessa.. ♥♥♥ Jag njuter varenda dag jag har här, för snart (suuuuuper snart!!) kommer det hända nått kul!! Men mer om det imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments