Header

Tydligare bilder på min nya jacka! 🌸✨

Idag är det 18 grader och soooool och jag hoppas att din måndags morgon började bättre än min! 😄

Jag tänkte vara lite smart att gå och handla mat tidigt på morgonen innan frukost istället för på eftermiddagen då alla slutar jobbet. Men eftersom jag bor mitt i stan och alla skulle in och handla lunch så var det hur mycket folk som helst på affären. Nu vet jag det! Att det alltid är mycket människor på affären vilken tid det än är.. hehe!

När jag kom hem skulle jag göra frukost. Smoothie stod givetvis på schemat. Och när jag stod där och skar ut köttet ifrån en citron klyfta tänker jag "Det här känns inte så himla säkert att skära på det här sättet." Och plötligt slinter jag och kniven skar upp min tumme. På något konstigt sätt blir jag ändå chockad över vad som precis hände och hämtade papper för att stoppa blödningen. Då är min fråga till mig själv. Varför i hela friden fortsätter jag skära på det där konstiga sättet när jag VET att det är en dum idé. Jag vet liksom om vad som kommer hända om jag forsätter, och ändå forsätter jag... Varför gör jag så?..

Jag kan också tillägga att jag gjorde EXAKT samma sak för sisådär två dagar sen. Jag har såret kvar, på samma hand, dock inte lika djupt. Kan jag lära mig någon gång eller måste jag skära av mig hela tummen för att förstå att våra nya knivar är vassa?..

Men men. Tummen blev hårt tejpad och jag lyckades få till en smoothie tillslut. Jag dekorerade och gjorde fint för att fota trots att jag kände mig halvt svimfärdig. När jag fotat och ätit upp ser jag mitt minnes kort till kameran på bordet. Bilderna jag precis tog, finns inte. Inte en enda bild.

Vilken morgon va?! Haha! Jag tänkte precis att det kanske är bäst att jag ger mig ut på en promenad och tar det lugnt. Men nu börjar jag tveka. Vågar jag det?!

Godmorgon förresten!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments