Header

Jag blir alltid lite extra glad när jag får min Moscow Mule serverad i en kopparmugg. Den blir alltid liiiite godare då, enligt mig.😌👌✨

Jag har helt glömt att visa min födelsedags middag/dejt jag hade på min födelsedag! (Älskar ordet dejt, känns alltid lite extra speciellt och kul eller är det bara jag??)

Jag och S var iallafall på restaurang Grill Royal här i Berlin. Känns det tjatigt att jag ofta skriver "i Berlin" /"här i Berlin". Men ibland känns det som om någon kanske inte vet om vart jag är, samtidigt borde väl folk veta om att jag är här eftersom jag alltid skriver det??... Hahaa... jag ska nog börja skippa det. Tillbaka till middagen!!

Att ta Burrata till förrätt har blivit lite av en standard för mig då jag blev förälskad i det i Dubai. Och nej, jag kan väl inte säga att denna Burrata var i samma klass som den i Dubai men den var helt klart godkänd! Det gröna vet jag inte vad det var, men mycket godare än vad det ser ut! (eller mycket godare.. den smakade inte så mycket!..hehe) Varmrätt blev det en plattfisk av något slag med sallad, super god! Och sist med absolut inte minst, pistage macarons med en kula choklad glass. WOOOW! Ser Du hur chokladig glassen ser ut? Jag älskar när det är super mycket choklad smak.👌

Summan av kardemumman! Åker ni till Berlin, ta en kväll på Grill Royal. Rekomenderar starkt! 🌟 Har man tur kan man även se en och annan kändis. Den turen hade dock inte jag. Inte den här gången. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments