Header

Jag satt ju precis och sa att jag älskar Berlin och det är kul att upptäcka nya länder och platser, och det står jag fast vid! MEN, alltså.. Jag saknar Dubai! J a g s a k n a r D u b a i !! Jag saknar värmen, palmerna, maten, miljön, servicen, människorna, ALLT! Jag var mycket gladare i Dubai. Jag mår verkligen bäst bland palmer och värme. Jag vill tillbakaaa...!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Berlin är som ett super stort Södermalm. Alla klär sig precis som dem själva vill och ingen dömmer någon. Fantastiskt!

Jag har precis slagit mig ner på ett super mysigt fik och letar lite lägenheter att hyra här. Vi bor ju på hotell nu utan tillgång till kök, vilket gör att vi äter ute varje dag, alla mål om dagen.. Inte bra! hehe

Nu ska jag leta vidare här!


Likes

Comments

Tänk att jag bott på hotell i ca 5 månader nu. Det låter helt galet men wow så tacksam jag är över att jag har den möjligheten att faktiskt få resa runt jorden och jobba, samtidigt som jag får uppleva allt detta med min stora kärlek i livet. ❤

Nu har vi precis checkat in på Amano hotell, hunnit spela en runda schack och druckit latte i lobbyn. Dags att ta tag i dagen!


Likes

Comments

Kunde man ha en härligare lördag än en dag med sol och ingenting på schemat. Lyx! Ibland kan jag bli stressad av att komma till en ny plats/ett nytt land för att det är sååå mycket man måste se och måste göra. Men nu har jag bestämt mig att jag inte tänker stressa runt direkt bara för att jag "måste ha sett allt". Jag njuter av att bara få vara här. Idag har jag te.x bara strosat runt på stan. Hur nice som helst. Tid för Berlinmuren och annat spännande har jag tid för framöver.

Känner du igen det? :)

Likes

Comments

Brownie/kladdis toppat med grädde och choklad. YAM!

Är jag vilse om jag inte vart jag är samtidigt som jag inte vet vart jag är på väg? Vilken klurig fråga. Har Du svaret på den? Turist på Berlins gator, det är iaf jag och jag älskar det! Jag har fikat med mig själv, tittat på människor på stan och njutit av vår vädret. Vilken fredag!

Nu blir det sen middag med S.

Likes

Comments

Första natten i Berlin och den här dagen kunde inte börja bättre än med en härlig frukost buffé. Jag är ju ett STORT frukost fan så hotell frukost för mig är som att hamna i paradiset. Just loooove it!

Nu får vi se vad den här dagen har att erbjuda!


Likes

Comments

Nu är det dags! Nästa flytt får moooot Berlin! Jag är super taggad och ser verkligen framemot Berlin. Jag gillar att utforska nya platser och Tyskland har jag aldrig vart förut, så det här blir kul! I ca-6-8 veckor kommer jag befinna mig i Berlin för att sedan åka vidare mot hemlig destination. Men nu, mot Arlanda!

Berlin! Här kommer jag!

Likes

Comments

Igår hade jag en hel dag med världens bästa Sandra, en vän som jag haft i stort sett hela mitt liv. Vilken lyx! Jag är så tacksam att jag har så fina vänner runt om kring mig trots att jag inte bor så nära. En vacker dag ska jag köpa mig ett hem i Sverige så jag kan träffa tjejerna oftare. ♥

Titta vilken magisk fika Sandra bjöd mig på!

Lite senare mina vänner! Då händer det grejer!

Likes

Comments